glimtar från sistone

Fantiserar om nästa lägenhet och hoppas att jag lyckas få en som jag kan måla och inte måste bo i nåt litet rum med ful tapet. Dreglar över bilder på Luke Edward Halls hem och ser fina färgkombinationer överallt. Till exempel mina naglar och byxor häromdagen. Och nu verkar Luke Edward Hall och hans kille Duncan Campbell ha köpt ett himla hus på den engelska landsbygden?! Dreglar över deras instagram stories.


Var i Lisas mammas radhus i Farsta strand en kväll och grillade. Drack strawberry daiquiri och skålade för Norges nationaldag i bubbel. Kändes mycket som försommar. Älskar hur en kan klä sig denna årstid. Satt i kvällssolen och skar upp tomater till en sallad och frös inte fast jag hade linneblus och ingen jacka.

En morgon när det också var varmt åt jag frukost på en solig balkong. Alltid kul att äta frukost hos andra för då kan en till exempel få fil med jordgubbssmak och frukostflingor och njuta extra mycket bara för att det är något en aldrig skulle äta hemma.

Efter att ha städat upp efter hemmafesten lät jag ballonggirlangerna vara kvar i taket. Åtminstone tills jag fyller år på riktigt får de vara där. Och tills den underliga efter-fest-lukten (inte efterfestlukten) försvunnit från lägenheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0