förvägsfiret


Om ett par veckor fyller jag år och när terminen är slut är jag klar med min fil. kand. i litteraturvetenskap, så igår bjöd jag hit folk jag gillar för att fira. Viktor, Lisa, Fabbe, Harry och John kom först för att ha vinprovning och äta pasta. Så mysig upptakt till hemmafest tycker jag, att samlas några stycken och prova viner och äta middag. Vi hade alla köpt varsin flaska rött av en viss druvsort och jämförde sedan pinot noir, nebbiolo, merlot, tempranillo, cabernet sauvignon och syrah. Sade saker som "Men vad är det den här doftar? Typ golv? Damm?" "Luktar den inte typ lite parkeringsplats?" "Ja! Typ sten eller asfaltsdamm? På ett bra sätt." Innan vi ätit upp pastan började fler droppa in, och ganska snart fylldes min lägenhet upp med folk.


Jag hade lämnat kameran framme på vardagsrumsbordet och det var så himla mysigt att kolla igenom den imorse. Hur fin är inte denna bilden på Savannah, Ellen, Vera, Maja och Hampus?


Jag hade på mig byxdressen jag köpte till studenten och inte burit sedan dess och nu är det rödvinsfläckar på konstiga ställen, men det gör ingenting.


Jag älskar att ha fest. Att blanda umgängeskretsar. Den sortens hemtrevliga trängsel som blir när en är 30 pers i en lägenhet på 45 kvadrat. Någon tar med sig en vän jag inte träffat förut som passar jättebra in i gänget med någon jag sommarjobbat med och någon från högstadiet. Mitt värdinnehjärta blir varmt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0