nytt år igen

Nytt år. Enligt tarotkorten (som naturligtvis ger en mycket tillförlitlig bild av det kommande året) ska tvåtusennitton innebära en fysisk resa och mental förkovring. Inte jättekonstigt eftersom jag planerar att flytta till annan studieort i höst (vilken återstår att se, har börjat vela något väldigt för att jag inte vet om jag prioriterar staden jag ska bo i i fem år eller utbildningskvalitén högst).
 
Jag känner mig inte helt ingådd i det nya året än. Känslan av interludium hänger sig kvar. Idag började slutspurten på konstvetenskapen, men så vaknade jag med huvudvärk och jävulsk halsont och sket i kursen för att somna om, äta frukost i sängen och kolla på Poirot. När huvudet känns bättre ska jag plocka fram kursböckerna för att kompensera. Tycker lite synd om min kropp efter de senaste månaderna. Den har fått utstå mycket. Tänker mig ändå att jag, när kroppen återhämtat sig en aning från detta miserabla tillstånd, ska försöka ta itu med mitt leverne en aning. Hitta ett zen. Men vem försöker jag lura. Jag kommer inte börja gå upp 06 och göra yoga. Men kanske kommer det mesta balansera ut sig när vardagen satt igång och en inte kan dricka öl varje dag längre och en faktiskt måste gå upp på morgonen. Låt oss hoppas.
 
Se där. Det blev ett blogginlägg.
 
I lördags firade vi att Mathilda fyller 23 idag. Jag och Lisa stod ett ögonblick i köket och undrade om vi är 21 eller 22.

På nyår var jag på middag hos Elias och åt mitt livs första ostron. Blev lite för full innan middagen vilket var synd för den var svingod. På tolvslaget åt vi tolv vindruvor så som är kutym i Spanien, eftersom tre i sällskapet var spanjorer. Det skulle ge tur för det nya året, så jag hoppas att det fungerar.

RSS 2.0