lägenheten

Steg för steg börjar mitt hem ta form. Tavlor står fortfarande lutade mot väggarna och jag har ett provisoriskt matbord utan lampa ovanför, men det börjar kännas trivsamt, och som mitt. Ni har ju redan skymtat lägenheten, så jag tänkte att det vore på sin plats att ta en titt på hur det ser ut än så länge i mitt kök, vardagsrum och badrum.


Vi kan börja med köket. Det har de finaste gamla skåpluckorna och lådorna, ett fönster med förmiddagssol och ett riktigt skafferi. Bakom kyl, frys, skafferi och städskåp till vänster i bilden är ett slags halvrum som får husera säng och så.

Kliver en in i vardagsrummet är det detta en ser, bortsett från mitt inte så fina matbord och två bokhyllor. Här lyser solen in på eftermiddagen och det är bästa platsen att hänga på tycker jag. Ser fram emot att få upp tavlor på väggarna.


På andra sidan av rummet står min skivspelare och en ganska skruttig fåtölj som jag tror morfar hade när han flyttade hemifrån och som jag älskar även om det knappt går att luta sig i den utan att den välter för att träet håller på att ge vika. Här ser vi även dörren till BALKONGEN. Där ute finns ännu ingenting förutom ett fint golv som jag lade här om dagen när jag inte kunde koncentrera mig på mina böcker.


Ungefär så ser det ut i mitt vardagsrum alltså. Sist ut har vi badrummet.

Där har jag ett fönster som tillåter mig att ha krukväxter där inne. Min murgröna har aldrig mått så bra. Älskar även mitt duschdraperi från ikea. Och färgen på kaklet.

Förhoppningsvis hittar jag snart ett matbord och får ordning på den delen av vardagsrummet. I nuläget är det dock inte värt att visa upp. Puss hej!
Spara
Spara
Spara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0