om en snöig novemberlördag som började med bra frukost


Förra veckan försvann i ett förkylningstöcken. När jag inte satt och snörvlade på någon föreläsning eller något seminarium, eller kämpade mig igenom en arbetsdag med hjälp av ipren, så låg jag under en filt i soffan med huvudvärk. I torsdags hade jag tappat rösten och kunde inte jobba. I lördags däremot kände jag mig äntligen frisk! Lisa kom hit runt tio med färskt surdegsbröd, juice och mjölk till pannkakssmet, och så gjorde vi oss en riktigt bra helgfrukost och satt länge och åt och pratade om saker som Trump, snökaos och höstdepression (och hur en bäst ska hantera sånt).


Älskar frukost nästan lika mycket som jag älskar Lisa.


När vi diskat undan plockade vi fram monopol och spelade tills det var dags för Lisa att gå, för att hinna åka längdskidor med sin mamma. Fantastiskt att det är längdskidssäsong.


Vädret var helt makalöst så jag följde med Lisa en bit på vägen för att få mig lite dagsljus.


Sedan spenderade jag någon timme i soffan med plugg, innan jag åkte in mot stan för att först träffa Maja, och sen äta middag med mamma och hennes kompis. Vi åt på Prime Burger vilket var mums, och delade på en marängsviss till efterrätt. Sedan såg vi Rikard III på Södra teatern och satt längst fram i mitten. Det var en mycket bra föreställning så tips tips gå och se medan den går! Halv tio var jag hemma igen, och då var Nilson här. Bra lördag efter en inte så bra vecka.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0