popcorn till middag, en hunk och balkongpicknick

Hej. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Skriver och tar bort. Skriver och tar bort. Men kort sagt är det väl bara så att jag delvis är så ledsen att jag förvånas av mina egna känslor och av hur jag kan sitta en hel arbetsdag med gråt i halsen men ändå skratta med min sextioåriga receptionskollega. Och delvis är jag lycklig och kär i livet och försommaren och människorna omkring mig. Båda samtidigt. Och vad skriver en då? Det är i alla fall lättare att både må bra och vara ledsen när en vet vad en är ledsen för och inte bara går runt med ett krampande mörker i bröstkorgen.

I alla fall. Bra grejer de senaste dagarna:


Efter jobbet i torsdags gick jag och Hampus på bio och såg "Hotellet" av Kristian Petri. Den var bra och jag åt popcorn till middag vilket en behöver få göra ibland.


I lördags, efter att ha hunnit med både att springa och städa och träffa John, så mötte jag upp denna hunk och åt vegetariska burgare i berzeliiparken.


Knorra mustaschen.


Vi började ta selfies för att vi tyckte att vi såg tuffa ut, och alltså, vi ser ju ut som nåt häftigt festivalpar. Vår mentala ålder(dom) lyser inte igenom.


Skulle lätt ha varit ihop med oss båda två på samma gång.


Sen gick vi på teater och det var kanske den bästa teaterföreställning jag sett. "Du ska veta mitt värde" på Stadsteatern. Se den om du har möjlighet. Kostar bara 100 kr om du är under 25! Kanske är föreställningen bäst om en har lite koll på vem Ayn Rand var (men vad vet jag). Är ju annars bara att google lite.


Dagen därpå kom Mira hem till mig för balkongpicknick. Vi drack vin och åt choklad och chips och tittade på Poirot och lagade falafal och pratade om jobb och män och sommaren och ställen vi vill till och grejer.


Fluga i vinglaset.

Slutligen såg det ut såhär idag när jag promenerade hem från jobbet i den varma eftermiddagssolen. Drömmigt ändå.

Kommentarer
Postat av: ISA

jäklar vad fin grej med balkongpicknick! ska jag införa hos någon vän med balkong.

2016-05-25 @ 20:27:56
URL: http://isabyl.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0