folkparksjazz och fest med utsikt


Lördagen som var igår började med att jag var ute och sprang (!) och sedan hasade runt hemma i några timmar iförd en kofta som var morfars. Sedan packade jag ner kameran för första gången på länge och begav mig mot Huddinge för att lyssna på livejazz med Hampus.


Vi slog oss ner i en backe och lyssnade på musiken, samt pratade väldigt mycket om relationer och om när allt runtomkring en tycks förändras och gå framåt medan en själv inte riktigt vet vart en ska ta vägen.


Sen köpte vi falafel och pappmuggar som vi fyllde med rödvin.


Eftermiddagen förflöt fridfullt, bortsett från att jag tydligen var oerhört attraktiv för de där gröna små flyginsekterna som hemsöker försommaren. De var ÖVERALLT förutom på Hampus. Orättvist. Så småningom packade vi ihop och jag hoppade på en buss till Gubbängen.

Efter en kort gå-på-toa-vistelse och lite snabbhäng var det nämligen dags för mig, Maja och Hanna att åka mot stan och en hemmafest för att fira att Calle från vår gymnasieklass återvänt från en lång finna-sig-själv-resa.
 

I Hornstull mötte vi upp Mira och Bea.


Och Tove.


Och i samlad trupp promenerade vi till en lägenhet vars innegård såg ut så här.

Vi lade omedelbart beslag på en av sängarna. Förutom sänghäng ägnade vi oss även åt balkonghäng, ty denna lägenhet hade balkonger i tre väderstreck varav två erbjöd utsikt över vattnet. SÅ DRÖMMIGT. Jag slogs av hur sjukt jävla vacker denna stad faktiskt är.


Strax före tolv åkte jag hemåt eftersom jag är runt sjuttio inombords, och så var den lördagen slut. Den får fem av fem toasters.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0