en valborgshelg


I fredags efter jobbet skyndade jag mig till Slussen. Där var det såhär vackert. Äntligen äntligen äntligen är det vår i luften igen efter veckor av snöregnhagel! Jag promenerade till Fotografiska för att äta middag med mamma och pappa. Vi satt länge med utsikt över vattnet och åt en himla massa goda rätter och pratade. När vi var mätta kilade jag vidare till Dovas.


Där satt Gnem och Hanna djupt engagerade i samtal och jag slog mig ner vid deras bord med en halvkaraff vin till mig och Gnem i sen födelsedagspresent till honom. Efter en stund skulle Hanna på dejt och jag och Gnem satt kvar tills jag fick ont i halsen av allt prat. Samtalet kretsade mycket kring våra framtida 30-årskriser och begravningar. En skulle kunna tro att vi var deppiga men det var vi inte, tvärt om.


Dagen därpå var det lördag och den sista april. Jag tog några selfies för att fira att det var hängselbyxvänligt väder och promenerade sedan hem till Hanna och Joel (och Maja men hon var inte där) för att hänga på deras uteplats.


Alltså <3 Så himla bra personer detta. När klockan närmade sig fyra gick jag hem och åt middag och tog en liten fusktupplur, sedan gick jag tillbaks till Gubbängen för valborgsfir!


Tove hade hunnit komma dit då också. Vi prydde oss med gnuggistatueringar vilket jag försökte föreviga med detta resultat. Jag målade Joels naglar. Vi spelade yatzy och jag trodde att jag kom sist men jag kom tvåa. Vi blandade drinkar. Sen kom massa andra bra personer och vi hängde runt så som en gör.


Joel har blivit vejpare.

Tove hade med sig sin polaroidkamera. På nedersta bilden försöker jag och Hanna se ut som en ball nittitalsduo. Tycker ändå vi lyckades rätt bra. Hela kvällen var hur fin som helst, men jag promenerade hemåt redan vid ettiden, ty jobbandet har givit mig ett inte så festvänligt dygn. Däremot har jag äntligen lärt mig hur en somnar på kvällen och vaknar rimlig tid, så det är nog värt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0