en provocerande bra dag


Imorse vaknade jag sju, låg och drog mig till kvart i åtta, gjorde mig i ordning långsamt och åkte in till Skanstull. Maja fyllde år för ett tag sedan och jag gav henne stringfrukost i present som ni kanske minns. Nu var det dags, och vi stod under eurovisionflaggorna som pryder Götgatan och väntade på att Majas pappa skulle plocka upp Muffin. Det gick att vara bararmad trots att klockan inte ens var tio! Jag är så lycklig åt detta att det knappt får plats i kroppen.


Hur drömmigt är inte detta? Jag får dåndimpen. Vi satt länge i solen och åt mer än vad vi egentligen orkade sådär som en gör när det är buffé. Maja alltså, vilken babe.


När vi var mätta gick vi förbi Stadsmissionen (där jag hittade världens mest perfekta jeans för tvåhundrafemtio riksdaler, då höll jag på att kolavippa på riktigt) och Nytorget där det var såhär fint.


Vi slog oss ner i Vitabergsparken och Mira dök upp.


Detta är nästan mer än vad jag kan hantera. Sommarväder + nya jeans + världens bästa personer.


Länge satt vi där i solen och bara njöt. Jag mådde nästan provocerande bra. Maja behövde gå efter en stund, men jag och Mira satt kvar. Sedan reste vi oss och började promenera neråt.


Mira skulle köpa halloumiburgare, men det var något fel på kortterminalen så det blev inget. Men vi misströstade inte utan höll modet uppe medan vi promenerade vidare för att slutligen skiljas åt vid tunnelbanan.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0