'en massa selfies' eller 'mest jag på jobbet och iförd roliga huvudbonader'

Jag tar en jävla massa bilder på mig själv (så som jag inbillar mig att folk gör...?) som jag sedan inte har något att göra av. Eftersom det här trots allt är min blogg så tänkte jag nu dela med mig av ett axplock från de senaste veckornas skörd. Det är mest bilder från jobbraster eller där jag har roliga (hahaha keps haha) saker på huvudet. Jag håller förresten på att spara ut min lugg inför sommaren eftersom jag inbillar mig att en gardinlugg är betydligt mer lätthanterlig än en raklugg när en solar, badar och svänger med huvudet i sommarbrisen.
 

Någon kväll på MajaHannaJoels uteplats innan jag skulle på dejt med en person som bugade sig första gången vi sa hejdå.

När jag skulle pumpa cykeldäck en solig söndag tänkte jag vara tuff och bära en lite för liten keps, men mamma sa att jag bara såg väldigt mycket ut som en tonåring. Nåväl, jag är trots allt tonåring i en knapp månad till så jag får väl passa på.


Samma dag gled jag runt i sidenmorgonrock och stor solhatt samt de hollywoodigaste solglasögonen jag kunde hitta. Kände mig som en karaktär i ett Poirot-avsnitt vars man blir brutalt mördad under mystiska omständigheter och som sedan ärver hela hans förmögenhet.


Två soliga jobbraster.


Extra tillpiffad för att gå på sextioårskalas.

Detta var igår på jobbet när jag var på väg att bli sjuk men trots allt pallade med nästan hela arbetsdagen med hjälp av treo. Idag sjukanmälde jag mig och sov i runt tolv timmar. Nu mår jag helt okej, och har lust att göra en massa saker som är en dålig idé när en inte är frisk. Jag vet även med mig att när jag väl är pigg och kry igen så kommer det inte alls vara lockande att dra ut och springa eller åka och simma. Så typiskt.

Hoppas ni mår fint och tar hand om er och varandra! Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0