det finaste i världen

Livet alltså. Inte klokt hur det kan vara både bäst och sämst på samma gång. Hur de finaste stunderna i världen kan varvas med hulkgråt och snor på någons axel. Men det där att ha någons axel att snora på, det är något av det finaste i världen i sig självt.

Förra veckan bestod, förutom jobb, till största delen av grillning och umgänge med några av mina bästa människor. Sommaren bjöd på en redig teaser och då finns det inte mycket annat att göra än att bre ut en filt i gräset och äta halloumi.

Förra måndagen efter jobbet mötte jag upp Bea och handlade innan vi tog bussen hem till Mira för att göra just det.
 

Såhär kändes livet.


Vi öppnade en flaska bubbel medan vi väntade på att grillen skulle bli varm.


Hanna T och Bea skötte grillen medan jag mest stod och mådde.


Ja ni ser ju.


När klockan var runt åtta tog jag bussen hem igen eftersom jag skulle upp och jobba tidigt morgonen därpå. Detta kan eventuellt vara det allra bästa sättet att spendera en måndagskväll i maj.


På onsdagen var det med Hanna jag skulle grilla. Hon hade med ett stort kliv in i vuxenvärlden köpt en egen kolgrill som vi invigde med pompa och ståt.


Vi lyckades få igång den och dessutom grilla maten utan att tappa ner mer än två zucchinibitar genom gallret. Det var med stolthet som vi sedan förtärde våra majskolvar, halloumiskivor, zucchinibitar och sparrisstjälkar. SÅ gott med grillat ju.


Torsdagskvällen spenderades med denna babe. Joanna alltså. Den vän jag haft allra längst och även varit arg på flest gånger förmodligen. Älskar henne.


Orkar inte ens <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0