regnig förmiddag och firande av färdig hemtenta


God morgon. Jag har suttit i sängen hela morgonen och växlat mellan en seminariechatt och uppdateringar om vad som händer i Bryssel. Snart ska jag dock äta frukost och göra det bästa av den här dagen. Igår hann jag faktiskt med en hel del! Till exempel ta bilden ovan, gå till Primark och handla fjorton par strumpor att ersätta alla mina gamla håliga med, skriva klart en av tentorna (!!!) och äta på italiensk restaurang.


Det här var min utsikt när jag satt och skrev tenta under eftermiddagen. Det regnade utanför den franska balkongdörren, och blåste så att träden på kyrkogården nedanför gungade. När jag äntligen skrivit klart tentan blev jag alldeles ställd. På något sätt har jag lyckats ickeprokrastinera såpass mycket att det hela faktiskt blev skrivet. Uppspelt skrev jag till Isabelle och Linnea för att dela med mig av min fantastiska prestation (haha), och de föreslog att jag skulle följa med och äta italienskt för att fira. "Ja!" svarade jag såklart, för det finns ju typ inget godare än italiensk mat.


Så när det kvällnades tog jag tunnelbanan till Innsbrucker Platz...


...Och hem till Linnea och Isabelle och KATTEN. Vi satt i sängen och drack vin och pratade om övernaturliga saker, och om att åka hem efter att ha skapat sig ett litet liv i den här staden.


Alltså katter <3 Något av det jag saknar mest med hemma, att bo med katt. På grund av hunger blev vi till slut tvungna att lämna lägenheten och katten och gå till restaurangen.
 

Alla ställen som serverar gratis bröd innan en får maten är bra ställen.

När vår middag väl kom in var det som vanligt fotopaus. Och alltså GUD VAD GOTT. Mellan tuggorna diskuterade vi skolgång, hur vi var i mellanstadiet och hur våra klasser och skolor var, familj, det sjuka i att en själv skulle kunna bli mamma och att ens föräldrar hade ett liv innan en själv fanns. När klockan närmade sig elva åkte jag hemåt, proppmätt och nöjd.

Kommentarer
Postat av: ISA

Åh, berlin <3 så fin kväll ni verkar haft, och golvet i hennes lägenhet alltså. Såld <3

Svar: ja, jag kan inte sluta kommentera golvet varje gång jag är där. så. himla. fint.
Siri Hansen

2016-03-22 @ 23:34:11
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Neamdring

Alltså din blogg <3 <3 <3 Har suttit en stund nu och stalkat dig... Straight into bloglovin!! Väldigt stort plus i kanten att du bor i Tyskland :-)

Svar: Men gud, vad gullig du är! Blev alldeles rörd såhär på kvällskvisten :')
Siri Hansen

2016-03-25 @ 20:35:07
URL: http://neamdring.blogg.se
Postat av: lovisa

sannerligen ursnygg outfit!

Svar: men åh, TACK!
Siri Hansen

2016-03-26 @ 17:29:22
URL: http://polichinelle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0