frukost och tacos och cappuccino

Den senaste veckan har varit jättejobbig. Kanske en av de värsta i mitt liv om jag ska tillåta mig att vara dramatisk. Det är en hop olika saker som samarbetat för att försätta mig i ett tillstånd av konstant ångest. Det är i alla fall inte vad jag vill fokusera på nu, så låt oss titta lite på vad den senaste veckan bestått av utöver dåligheter.


Jag vaknar tidigare än vad jag vanligtvis gör, förmodligen för att det blir så ljust i rummet. Drar undan den provisoriska gardinen och glor lite på himlen och husen. Kanske gör en kopp te och sätter mig och pluggar en stund i sängen innan jag tar tag i själva uppstigandet.


Jag har aldrig förr uppskattat frukost så mycket som jag gjort under den här berlinvistelsen. Såhär har majoriteten av mina frukostar sett ut, med några små variationer. Jag tycks ha hamnat i ett rostmacksmissbruk.


En kväll åkte jag och Savannah till Schöneberg för att äta tacos hemma hos Isabelle och Linnea. Vi länsade alla skålar till det sista majskornet och slog oss sedan ner i deras säng för att fylla eventuella tomrum i magen med glass, frukt och choklad medan en mjuk katt strök omkring i rummet. Det var en riktigt fin kväll.


Igår var det sol och jag bestämde mig för att jag behövde ta tillvara på den, allt jobbigt till trots, eller kanske mycket just på grund av allt jobbigt. Så jag begav mig till parken i Friedrichshain. Där blommade krokus och blommor som jag inte vet namnet på, och en tant satt på en bänk i solen och löste korsord.

Själv styrde jag stegen till det lilla huset med uteservering.


Köpte en cappuccino och läste. För det är någonting som jag faktiskt mår bra av. Att läsa i solen. Försvinna in i en bok och känna våren på huden. För våren är här. Och det är en bra sak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0