en bra berlintisdag

God morgon! Idag vaknade jag till min förtjustning utvilad klockn nio, och skådade en blå himmel utanför fönstret. Mina planer för dagen är att yoga, gå ut i solen samt läsa kurslitteratur, sedan får vi se. Än så länge har jag i alla fall en bra känsla i kroppen, sådär som en får när det är vårigt ute och saker och ting börjar falla lite på plats inombords.
 
Som jag sa så hängde jag med Elsa igår. Vi möttes upp i en stökig korsning och gick till ett café hon hittat som serverade veganska bakverk. Där köpte vi varsin kaffe och delade på en chokladkaka. Det är härligt när en hänger med någon som funnits i utkanten av ens liv i flera år och inser att en klickar hur bra som helst. Tråkigt nog åker hon hem från Berlin redan idag.


Vi satt länge och pratade om alltifrån fester som vi båda varit på i högstadiet och början av gymnasiet (när folk fortfarande hade hemmafester) till konstiga dejter. När klockan närmade sig fem behövde jag åka hem och plugga en stund, men vi beslutade oss för att ses igen på kvällen och äta middag tillsammans!


Så jag gick hem och satte mig framför den största kursboken. Och försökte se naturlig ut framför självutlösaren, hejhopp. Sedan smsade jag Elsa och föreslog att hon skulle komma över och äta pasta med tomatsås, för jag hade köpt ett kilo spaghetti på Lidl för rabatterat pris. Lyckades förresten åstadkomma en av mina bästa tomatsåser någonsin, det ni. Strax efter åtta plingade hon på dörren och vi satt till klockan halv tolv och pratade och skrattade så att vi nästan grät. Bra dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0