när jag fyllde tjugo

I lördags vaknade jag och var formellt ej längre tonåring. För att distrahera mig från detta absurda faktum hade jag planerat in en picknick för att fira mig själv. Och för att låta andra fira mig. Heh. Så efter en födelsedagsfrukost med mamma och pappa ställde jag mig och förberedde picknickmat, samt hoppades att det inte skulle regna.


Klockan fyra var jag, Joanna och Tove N i Vitabergsparken för att fixa i ordning, och snart hade även Tom, Amanda, Mira och Bea slutit sig till sällskapet. Några väldigt bygsamma droppar duggregn var allt de hotfulla molnen åstadkom innan de gav sig av och vi kunde pusta ut. Då började fler favoritpersoner dyka upp.


Och vi satte igång att spela twister!


Samt prata prata lyssna på musik gosa.


Tove M var där som jag inte träffat på hur himla länge som helst <3 Och Saka fast han var lite sjuk. Tappert ändå.


Det var den första kvällen på några dagar som inte var helt kall. Vi kunde sitta där varma och glada med våra jackor och filtar medan kvällen kom smygande och picknicksällskapet växte. Så fint att ha så många av de jag tycker om på samma plats. Gnem tog med sig ett kubb som sedan blev BORTSTÄDAT av en nogrann parkstädare. Joel lyckades inte ta tillbaks alla bitar, så rip kubbet.


Asså<3 Hur kan jag ens ha så många fina personer i mitt liv?


Mellan tolv och ett hjälptes vi åt att plocka ihop allt, och jag åkte hemåt. Nöjd och trött. Och tjugo.
Spara
Spara

Kommentarer
Postat av: Mannen bortom skogen

Stort grattis i efterskott till att lämnat ungdomen och tagit steget in i den vuxna världen. Det är nu leken bör ersättas av allvarets monotoni. Arbete, räkningar, skatter, avgifter, ansvar och friheten att själv agera hur man vill.

Jag blir nostalgisk när jag ser dina bilder, picknick i en park. Vänner, skratt och glädje! Det är fantastiskt, jag är mycket glad för din skull. Du har ett underbart livframför dig i en tid då man accepteras för den man är och har valmöjligheter.

Jag ser bilderna och blir även avundsjuk. Jag minns nämligen min egen 20 års dag. Jag arbetade den dagen, sedan firades inte dagen alls. Två månader efter min 20 årsdag fick jag åka tåg till Blekinge för att inställa mig för 15 månaders militärtjänstgöring.

Jag hade hellre umgåtts med vänner i en park och spelat kubb.

Framtiden kommer senare, idag är det nu. Fåglarna kvittrar och dagarna är långa.
Ha en riktigt skön sommar!

Svar: Tack så mycket. Jag känner vuxenheten komma rusande mot mig i en väldig fart, men det känns ändå okej. Ha en riktigt härlig sommar du också! Kram!
Siri Hansen

2016-06-22 @ 10:08:41
URL: http://https://schneebremse.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0