lite från en julivecka (och en spännande grej!)

Förra veckan var jag hembjuden till Savannah på middag med henne och Ebba. Vi hade inte setts sedan Berlin eftersom våra scheman är varandras raka motsatser. Jag jobbar vardagar 8-17 och Savannah jobbar kvällar och helger. Hade börjat sakna min före detta sambo faktiskt. Och Ebba med. Bra personer är vad de är. Vi åt hemlagad pizza och pratade massor, men bäst av allt var att Savannahs familjs katt fått ungar!!


En av dem hette Siri! Alltså kattungar, det kan inte FINNAS något sötare. Jag bondade såklart med min namne. De är dock inte säkra än på att det verkligen är en hona, men jag tycker att den kan heta Siri oavsett.


En annan kväll efter jobbet var det jag som bjöd över Hampus på middag. Vi lagade tacos och firade att han kommit in på arkitektsutbildningen och att JAG FÅTT EN LÄGENHET (men mer om det en annan gång) med en liten flaska bubbel som jag fick när jag fyllde 20. Väldigt mysigt.


Solen lyste in idylliskt i köket.


Den kvällen var det premiär för Sommar med Ernst, vilket vi också firade. En riktigt bra kväll.


Söndagsmorgonen vaknade jag lagom tidigt, gjorde mig i ordning långsamt och åt lyxfrukost framför Morden i Midsomer. Så som jag tycker att söndagsmorgnar ska vara.

Sedan spenderade jag en stor del av dagen på balkongen läsandes Doktor Glas, och så var den veckan slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0