mayday

 
Jag är mitt uppe i min största livskris hittills. Alla sa att en skulle komma att krisa efter studenten men jag tänkte att det såklart inte skulle drabba mig, på samma sätt som en tänker om sjukdomar och död och annat hemskt. Tji fick jag. Och jag skäms för jag är så otroligt privilegierad som har så många möjligheter att det inte är klokt, och vad gör jag? Ingenting. Känns det som. Är missnöjd och lat. Sover för länge och är trött hela tiden utom några timmar på eftermiddagen.

Åkte till Berlin för att "göra något" och få distans till mitt liv men här är jag kanske mer vilsen än någonsin. Träffar nya människor men orkar egentligen inte lära känna någon och har aldrig känt mig så ensam som jag gör nu. Pluggar någonting som jag tycker är intressant men som inte egentligen leder någon vart, och nu sitter jag med två tentor och ganska mycket tid och stirrar gråtfärdig på uppgifterna för de känns helt jävla omöjliga.
 
Nu halvligger jag i sängen med begynnande mensvärk och pms och undrar vad fan jag gör med mitt liv. Inte skriver jag i alla fall, för jag har typ insett att jag inte kan. För det första klarar jag inte av att sätta mig ner och faktiskt skriva, för det andra har jag ingenting att förmedla och för det tredje kan jag inte formulera saker och ting så som jag önskar att jag kunde om jag nu skulle få för mig att jag hade någonting att skriva.
 
Jag borde köpa solglasögon, men har inte hittat några som jag inte ser ut som en fluga i eller som inte får mitt ansikte att se ut som ett överdimensionerat klot.
 
För att sammanfatta: JAG VET INTE VAD JAG HÅLLER PÅ MED

Kommentarer
Postat av: anonym

du skriver jättebra. jag tycker din blogg är väldigt speciell.

och det går över.

Svar: tack <3
Siri Hansen

2016-03-01 @ 11:46:15
Postat av: Anonym

ingen vet vad dom håller på med

2016-03-02 @ 12:19:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0