ett stammisfik, en kyrkogård och snödroppar


Hej. Det här är min utsikt för tillfället. Gick upp nio imorse och har sedan, med paus för en timmes promenad, pluggat i princip hela dagen. När Savannah kom hem och hade köpt bubbel för att dricka i badkaret bestämde jag mig för att jag pluggat färdigt för dagen och tyckte att det var rimligt att hälla upp rödvin ur flaskan som snart kommer bli dålig om ingen dricker. Offrar mig så att säga. Heh.


Här brukar jag sitta och plugga om dagarna. Den här veckan har de dock semesterstängt så jag sparar lite pengar och sitter hemma istället. När folk kommer på besök planerar jag att dra dit dem för frukost, för deras frukostmeny får det att vattnas i munnen. Ganska mysigt är det att ha ett ställe där personalen börjat känna igen en.

Igår tog jag en promenad på en av kyrkogårdarna vi har i närheten (vilket är förvånansvärt många). Det var kallt och grått, men några snödroppar hade förvirrats lika mycket som jag av temperaturen som härjat de senaste dagarna. Jag var förstås tvungen att ta lite för många bilder på de tappra små blommorna. För övrigt älskar jag att gå runt på kyrkogårdar. Dels på grund av det lugn som annars sällan finns att finna mitt i en storstad, men också på grund av vad en kyrkogård är. Ett område helgat åt att minnas människor som inte längre finns. Fint ju. Just den här kyrkogården är dessutom ganska förfallen på vissa kanter, vilket gör att jag tycker om den ännu mer. Det understryker liksom tidens förlopp på ett helt annat sätt än vad prydliga rader med blanka och välunderhållna gravar gör.

Det var allt för denna gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0