kontraktsfir, bra människor, flyttpackande och höstsymtom

Jag har varit sämst på att dokumentera på sistone. Skyller på att jag är mitt i flyttkaos, och att energin ligger stabilt runt noll. Den här veckan är den sista som jag jobbar heltid, och nästa vecka flyttar jag hemifrån samt börjar plugga litteraturvetenskap. Ingenting känns på riktigt just nu. Dagarna har ägnats åt att, förutom att jobba 8-17, gå igenom alla mina tillhörigheter och packa ner i kartonger och rensa, ordna med el och bredband och ha några mentala sammanbrott. Jag har i alla fall hunnit se Hair på utomhusbio i Rålis tillsammans med mamma och Lisa och det var välbehövligt i fredags efter en otroligt stressig vecka. Gick igenom min telefon i jakt på något att dela med mig av och fann detta:
 

Efter att jag varit och skrivit under hyreskontrakt (!!) så träffade jag Mira på söder. Jag köpte en ryggsäck och hon köpte glass, och så gick vi runt en massa. Samma morgon hade jag rullat in i Stockholm med nattbussen från Haparanda och jag led följaktligen av märkbar sömnbrist, men vad gör det när en precis skaffat sig en lägenhet och en har någon såhär fin att umgås med, och som sedan lagar pasta åt en för att en inte orkar göra middag själv.


Vi passade även på att fika på blå lotus och jag var svettig i den gassande solen som sken in genom fönstret. På tal om ansiktsglans så provar jag för tillfället att tvätta ansiktet med olja (!) istället för ansiktstvätt för att inte torka ut huden. Återkommer med något slags resultat framöver, hoppas jag. Såvida inte resultatet är en väldig massa finnar.


Jag har varit hos Nilson och Dylan och bakat bröd och ätit popcorn och löst korsord och annat bra som en kan göra.


Såhär såg jag ut en dag när jag skulle fika med Tove och Maja.


Gillar dem mycket mycket. Mycket.


Och så har jag ju flyttpackat. Då kan det se ut ungefär såhär. Gud vad jag längtar efter att få packa UPP. Mitt rum är kaos.


Johanna ska flytta till Los Angeles (ännu fler utropstecken!!! många sådana i detta inlägg!!!!) så hon samlade mig, Lisa, Sara och Melina för att äta pizza. Vi hade alla mycket att ta igen, och jag återfick en massa energi som jag tappat under den långa arbetsdagen. Jag påmindes dock om att jag inte gillar pizzeriapizza. Så salt och flottigt och typ smaklöst ju?

Avslutar med en bild från i fredags när jag, mamma och Lisa satt på en filt i Rålis och drack vin, åt chips och sjöng med i Hair.

Idag fick jag ett ryck och klippte luggen kort igen. Har ju haft gardinlugg hela sommaren och det har varit hur skönt som helst, men nu kände jag att det var dags med raklugg igen. Det är den där tiden på året då allt börjar om (betydligt mer än på nyår eller ens födelsedag) och en vill förnya sig. Jag har blivit oerhört sugen på nya jeans och en svart polo där inte resåren sticker ut. Höstsymtom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0