jag vill hinna känna att jag lever innan sommaren är slut

Den här sommaren går alltför fort. Redan har det börjat bli märkbart mörkare om nätterna och det är bara en ynka månad kvar tills sommaren officiellt är över. Jag hoppas dock att den harmoniskt flyter in i september och ger oss en lång och härlig sensommar.

Dessa dagar sitter jag hopkrupen under filt och tittar på avsnitt efter avsnitt av Gilmore Girls, ty jag har gått och blivit sjuk. Så typiskt när det är fint väder och en skulle vilja göra en massa saker (även om det bara är några få timmar efter jobbet en har att tillgå) och jag är så rastlös för jag vill ju känna att jag lever.

Helgen innan mitt insjuknade var i alla fall en bra en. Jag vaknade någorlunda tidigt på lördagen och åkte in till stan en sväng på jakt efter något fint second hand-plagg att bota min garderobsleda med men hittade ingenting så åkte hem igen och städade. Sedan tog jag bussen till pendeln till Södertälje och Nilson, blev uppmött vid stationen och promenerade hem till honom medan han introducerade mig för pokémon go. Jag har dock för lite internet på mobilen för att kunna spela, och tur är kanske det. Planen för kvällen var att göra pizza och sedan äta lösgodis och popcorn framför femte Harry Potter-filmen och det var en så himla mysig kväll för den innehöll så mycket av allt jag älskar. Till slut gick vi och la oss, efter ännu en pokémonpromenad, men denna gång i detta nya nattmörker som jag nämnde tidigare. Somnade gott och jag vaknade åtta och låg och läste Hemsöborna tills han piggnade till han med och vi bakade scones och åt på balkongen. På kvällen träffade jag en gammal kollega och drack ett glas vin på medis, och sedan var helgen slut och jag kände halsont komma krypandes och här sitter jag nu.

Spara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0