två frukostar, fika, burgare och fest


Mina första dagar här hemma har varit så himla bra. Morgonen efter att jag kom hem gjorde jag frukost och njöt av att ha tillgång till cheddarost. Ibland krävs det inte mycket mer än så.


Hallen och mammas och pappas sovrum har tapetserats om de här dagarna, så det var väldigt kaotiskt i lägenheten. Möbler instuvade i mitt rum, en hel del krukväxter som inte var mina på skrivbordet och vardagsrummet fullt med kläder och skor. Under dagen var jag och köpte en fantastisk byxdress att ha på mig på ett bröllop jag ska på snart. Den var så himla fin. Sedan var jag även förbi jobbet en sväng för att hämta nyckar och sånt.


På kvällen åkte jag till Södertälje! Den här tjusiga herren mötte mig vid pendeltåget. Åh vad han är bra.


I hans lägenhet möttes vi av Dylan. Vi gjorde tacos och tittade på antikrundan och hade det hur mysigt som helst.


Morgonen därpå åt vi frukost såklart.


Men sen bar det av ut!


<3 Jag har saknat honom.


Vi gick till Kafe44 och fikade och kollade på böcker. Jag hade fått med mig några sticklingar från Södertälje och var mycket nöjd.


Vi kikade lite i affärer också. Inne på Pop låg den här gulliga saken. Så småningom åkte jag hemåt och han mot ett fackmöte.


Jag planterade mina sticklingar och en avokado som stått i vatten medan jag var i Berlin. Så mycket vårkänsla i att sitta på balkongen och jorda ner sig.


Pappa och jag hade bestämt att vi skulle fira min hemkomst med att äta middag på Flippin' Burgers, så när jag var färdig med planterandet åkte vi in till stan. Så hiiiimla gott! Gud asså. Och mysigt att hänga med pappa igen. När vi var mätta åkte vi hem och bar in möbler i de nytapetserade rummen, sedan promenerade jag hem till Hanna. Vi skulle nämligen på Gnems 20-årsfest!


Hanna hade bakat bröd som jag fick. Vi satt och snackade en stund i lägenheten, sedan åkte jag, hon och Marian hem till Gnem!


Det var såååååååå härligt att träffa alla igen. Jag var alldeles till mig av förtjusning hela kvällen. Har saknat folk så mycket. De fick mig att känna mig mer välkommen än någonsin, och livet jag har här känns så rätt nu.

När det blivit sent gjorde jag och Sakarias sällskap hemåt. Skildes åt vid Gamla Stan och jag stoppade i hörlurarna. Och det var mina två första dagar i Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0