drinkar och sällskapsspel

I lördags kväll tog jag bussen hem till Johan för att dricka drinkar med honom, Maja och Hanna. Läste Modiano på vägen dit, med den mynta- och äppeljuicefyllda icakassen tryggt placerad på sätet bredvid. Jag som läser långsamt i vanliga fall verkligen sniglar mig över boksidorna, så det är kanske tur att Lilla Smycket är mer som än lång novell än en roman.


Hanna, som förmodligen ska jobba som bartender inom en snar framtid, övade lite.

På dagen hade jag och Hanna varit på Konserthuset och lyssnat på Sagas Orchestral Fantasy Music. SÅ HIMLA BRA. I två timmar och trettio minuter satt vi och gapade med gåshud medan orkestern spelade soundtracks från Lord of the Rings, Harry Potter, Narnia, musik från Skyrim och en massa annat som gjorde att det kändes som om en skulle smälta och rinna ner under stolarna längs det sluttande golvet och sluta som en pöl framför scenen. Såhär såg vi ut när vi skulle berätta för Maja och Johan om upplevelsen.


Sedan satt vi och spelade alias tills det var dags att ta bussen hem igen. Jag och Hanna hann ta fel väg två gånger innan vi hittade rätt, och då var det passande nog en minut kvar till bussen så jag slapp stå och vänta i den kyliga vårkvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0