svårmanövrerat

Som ni kanske minns (själv har jag nästan glömt det) lånade Hanna mig för en fotouppgift för några veckor sedan. Nu har jag stulit hem några bilder på ett usb. Det blir en anledning att blogga, någonting jag haft ont om på sistone. Sista tiden har varit underlig på det sättet, att jag inte sett någon mening i sådant som jag tidigare ägnat sjukt mycket tid åt, och blogga är en av de sakerna.
 
Insikten att gymnasiet faktiskt snart tar slut har börjat sjunka in, och jag har febrilt försöka få form på den där mörka dimman som väntat bortom sommaren. Nu har jag sökt en kvällskurs i idéhistoria på Stockholms Universitet och framtiden känns inte riktigt lika obehagligt omöjlig som den gjort tidigare.
 
I ett försök att hantera nuet har jag städat mitt rum grundligt, läst ut Mrs Dalloway och börjat på Den hemliga historien, ätit gratis hotellfrukostar tack vare någon kupong jag fått från mamma, umgåtts med bra människor och i princip försökt hålla mig vaken.
 
Hur mycket jag än försöker göra någonting vettigt präglas tillvaron av en dov overklighetskänsla som är svår att manövrera i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0