om fikor och fester


Året har hittills bestått nästan uteslutande av umgänge i form av fikor och fester, men kameran har jag för det mesta lämnat hemma. Jag tänker att det kan vara bra att, som omväxling, bara vara närvarande i mig själv utan att behöva fota allt. Leva lite mer i nuet, så att säga. Samtidigt vill jag ju så gärna ha allt dokumenterat någon annan stans än bara i mitt huvud. Svår balansgång det där, vi får se hur det blir. Jag har i alla fall hunnit med att fika med John, Elias och Gnem, provat ut ett skrivcafé med Maja och Palle och suttit där i några timmar och pratat och skrivit, ätit pasta hos Maja och gått på "djungelparty" hos Mira utklädd till djungelvrål. Allt detta på samma dag, faktiskt. Dessutom drack jag varm choklad på nya espresso house i götgatsbacken med Savannah och Ebba i förrgår kväll, och sällan skrattar jag så mycket som när jag umgås med dem.

Igår hade jag i alla fall med mig kameran när jag träffade Astrid på en fika. Det var på tiden att vi sågs efter att ha skjutit upp fikan vid ett flertal tillfällen av olika anledningar. Att sitta och prata över kaffe och i hennes fall en otroligt vacker bulle var hur mysigt som helst, och hon är ju för fin den kvinnan. Fiket Gildas går inte heller av för hackor.

Sedan begav jag mig hemåt och Mira och Bea kom över. Vi åt, pratade, tittade på Historieätarna och försökte lära oss att dansa "the hustle" med hjälp av Tony Irving, Lotta Lundgren och Erik Haag. Vid niotiden gick vi över till Mathilda som hade 19-årsfest och då lämnades kameran återigen hemma. Natten bestod i alla fall av umgänge med en väldig massa härliga människor och tårtätande. På morgonen var det bara jag, Lisa, Tove, Gnem och John kvar och vi åt mackor i Mathildas kök, skrattade så att vi grät och städade undan. Strax efter fem var jag hemma, men så pigg och glad att jag inte somnade förrän runt sex.

I morgon ska jag upp bara tjugo minuter efter att jag somnade idag, så vi får se hur den dagen går. Överlag känns det ganska bra att skolan börjar igen. Nu innan den börjat, åtminstone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0