från mobilen halvvägs genom januari

Nu är vi snart halvvägs genom januari och jag trivs med tvåtusenfemton. Innan skolan började hann jag med både fikor och fester, som ni ju vet, och även om jag inte tagit med mig kameran särskilt mycket har lite dokumenterats med min telefon. En fika på Louie Louie med Elias, John och Gnem, till exempel, och Mathildas födelsedagsfest.


Sista terminen i gymnasiet började och jag har gått runt i skolan med morfars rock och stor halsduk för att inte förfrysa. Både kropp och huvud är bortdomnade av sömnbrist, men människorna omkring mig gör dagarna möjliga att genomleva ändå. Panik rörande hur sjutton jag ska klara av den här terminen har dock börjat infinna sig och stör den annars ganska trevliga tillvaron.

I lördags åkte jag, pappa och mamma till Moderna Muséet för att titta på utställningen Skulptur efter skulptur. Vi tyckte om den allihop. När vi skulle hem var det plötsligt snöstorm och vi var alldeles blöta när vi kom innanför dörren. Nåväl.

På söndagseftermiddagen var jag på Louie Louie igen, denna gång för att skriva med Maja och Palle! Vi tänker försöka upprätthålla en tradition att skriva med jämna mellanrum på lite olika caféer för att sedan utse det bästa. Bra grej.


En annan tradition som förhoppningsvis håller i sig är att ta en söndagsöl (eller ett glas vin för min del tills jag eventuellt lär mig tycka att öl är gott) varannan vecka med några av de som börjar sent på måndagar. Igår var vi Lisa, Mathilda, Hanna, Joel och även Tove som kom direkt till Dovas från tåget hem från Linköping.

Puss.

Kommentarer
Postat av: rosita

ååh snubblade som bara in här och himla fin blogg du! och äre inte rätt sjukt att halva januari har gått? fattar ingenting, haha

Svar: men åh vad glad jag blir, fina du <3 och ja, en vet ju inte riktigt vart en ska ta vägen när tiden bara springer på såhär. men en bra grej är ju att det blir vår (=ljust och varmt) snabbare.
Siri Hansen

2015-01-20 @ 20:56:00
URL: http://www.fewlix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0