från götgatan till övergivna hus och leriga stigar


Årets första dag såg det ut såhär på Götgatan. Äckelvädret gjorde dock inte mig någonting. Jag sov länge, pysslade runt litegrann hemma och åkte sedan för att ta en kaffe med Hanna.


Vilket sätt kan vara bättre att starta ett år på än att fika? Vi pratade om tiden som ligger framför oss, med gymnasiets sista termin, studenten, och sedan något okänt vadsomhelst. Så pratade vi lite om livet i allmänhet, så som det blir.

Idag däremot åkte jag till Tove i Haninge. Hon skulle fota Maja och jag agerade fotoassistent och sällskap bland övergivna hus och leriga stigar.


Jag kände mig ganska sunkig som sovit alldeles för lite och förgäves försökt få ordning på mitt smutsiga hår. Hur som helst hade jag morfars gamla rock på mig så det gjorde inte så mycket.

När våra näsor var röda och öronen blå gick vi in och drack te i Toves kök samt åt upp julgodisrester. Pang poff blev det mörkt och jag åkte så småningom hem och lagade soppa till middag. Nu planerar jag att spendera kvällen framför en film. Puss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Vad var det för övergivna hus? Vart finns dem? Håller också på att foto :) @sofisphoto

Svar: Vid Kvarntorp i Haninge finns (eller i alla fall fanns) massa små ruckliga hus som stod övergivna i väntan på rivning. Bra fotomiljöer!
Siri Hansen

2016-04-21 @ 21:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0