decemberglimtar

Ännu en december är nådd och snart är året slut. Vi är dock inte där riktigt ännu, så vi kikar lite på hur min decembermånad sett ut hittills.


1. Majas mamma ordnade något slags glöggmys i början av månaden, så jag var där och åt saffransbullar och drack glögg en eftermiddag. 2. Sen var jag på boksöders julbazar med herr Nilson och hittade en bok om Monica Zetterlund samt drack glögg ur pappmugg och knaprade pepparkakor. (Och nej, jag tänker inte be om ursäkt för cheesy bild för jag är kär och då får en lägga upp cheesy bilder.)


3. Jobbat har jag gjort, och tagit trötta selfies i badrummet på rasten. Men har trivts ovanligt bra på jobbet den här månaden. Kanske för att jag snart lämnar jobbet för Berlin. 4. Pluggat har jag försökt göra också, trots en katt som tycker att han är betydligt viktigare att ha i knät än böcker.


5. Tove L och Joanna kom på besök och vi drack te och löste korsord och pratade. Älskade mellanstadieteam. 6. Jobbat ännu mer och druckit kaffe.

7 och 8. Utöver allt jobb, pussande, pluggande och korsordslösande så har jag även varit på Liljevalchs med min käre vän Hampus. Rekommenderar starkt deras nuvarande utställning! !!

RSS 2.0