trassel och snö

Det snöar och jag sitter i skolan framför de största fönstrena. Försöker tycka att det är fint och mysigt. Vi fick kaffe på första lektionen eftersom jag gnällt på facebook om hur trött en är på torsdagsmorgnarna och läraren hörsammat min klagan. Mitt huvud har trasslat in sig i analyser kring Jesus, Virgina Woolf, Kreugerkraschen och dramaturgiska perspektiv, men i trasslet finns även vetskapen om att det är fredag imorgon. Må jag lyckas trassla ut mig tills dess. Puss.

halloweenfest och hemodlade tomater

Under helgen drog jag på mig en rejäl förkylning och således spenderar jag denna måndag hostandes och snorandes hemma i soffan. Innan jag blev sjuk hann jag dock med en halloweenfest hemma hos Maja! Jag klädde ut mig till Mia Wallace i Pulp Fiction, dels för att hon är cool och dels för att mitt hår för tillfället lämpar sig ytterst väl för denna utklädnad.

Såhär såg jag ut innan jag begav mig mot Södermalm.

Jag kretsade hela kvällen runt köket och matbordet, där det fanns massa hemodlade tomater att äta av. Där fanns även en Clockwork Orange-karaktär, Legolas (som lagt ifrån sig till pilkoger eftersom det var för obekvämt) och Frodo.

Hanna och Zack var ett perfekt 50-talspar.

Jag hängde även med Draco Malfoy och en läskig (nej, gullig) docka.

Provade Hampus glasögon och såg plötsligt mer ut som en obehaglig bibliotekarie än som Mia Wallace.


Sedan kom Jesus, en vampyr, en präst och en nunna.


Som sagt, jag satt och tuggade i mig tomater. Fabian var utklädd till ryss och nästan oigenkännlig.

Alla var så himla fina. Jesus, Mario, dockan, prästen, "Slutty Pumpkin", ryssen, nunnan och Mia Wallace. Det var denna halloween, och den var nog värd en förkylning.

skogskyrkogården

Den trettioförsta oktober fick jag besök av Bea, Lisa och Mira. Vi hade tänkt titta på film, men efter halva Harry Potter and the Prisoner of Azkaban fick vi för oss att vi skulle åka till Skogskyrkogården istället, så det gjorde vi.

Där var fint. Vi hade köpt en ros och medan vi strosade omkring såg vi oss runt efter en grav som inte tycktes få så mycket uppmärksamhet. Mellan familjegravar hittade vi en sten med igenvuxen plätt. Där la vi rosen och satt ett tag.

Så småningom behövde jag bege mig hemåt för att Moa var i Stockholm över helgen och skulle hälsa på! Jag promenerade en liten bit i väntan på bussen och det var en väldigt fin dag.

RSS 2.0