instagramparis


Nu kommer här ännu ett lass parisbilder, den här gången från min instagram. En kan ju aldrig få för mycket Paris, eller hur? Förhoppningsvis trillar snart Saras bilder in på min mejl också. Hur som helst: vi börjar på Arlanda. Två mycket förväntansfulla unga kvinnor på en flygplatstoa.


Sedan har vi utsikten från lägenheten vi hyrde. Så mycket Paris, och så fint väder.


Parkhäng med Benson. Ja, ni ser ju.


Självfallet besökte vi Shakespeare and Company, pretto som vi är. Av alla bokhandlar vi besökte är denna fortfarande hundra gånger vackrare. Med slitna fåtöljer, krypin och vrår, smala gångar, skrivmaskiner och till och med en katt.


Här är en selfie i Napoleon den tredjes sminkbord inne på Louvren. På muséet fann vi också statyer föreställande döda människor med tarmarna hängandes ut från magen, gigantiska målerier och Mona Lisa.


Ännu en selfie, denna gången uppifrån eiffeltornet.


Vi mötte upp Maja och Johan en kväll för att fira Majas 18-årsdag! Det gjorde vi på en alldeles otroligt mysig bar vid namn Le Kitch, där de serverade Shrek-drinkar och firade Maja med att stätta ett tomtebloss i rumpan på en bevingad gris som hängde från taket och flög runt i cirklar. Så himla fin natt.


Sara framför eiffeltornet. Klart det måste finnas med på någon bild.


En annan kväll gick vi till en bar som hette Dirty Dick (haha) där vi drack drinkar som brann och som även satte fyr på min tumme.


Vi satt som ni vet på Café de Flore, där vi skrev och skrev och skrev, och dessutom satt bredvid en fransk författare som också skrev men med betydligt vackrare handstil än vi. Är förresten tacksam att Sara har så bra mobilkamera så att jag kunde sno hennes bilder som var avsevärt bättre än mina.

Denna resas instagramregn avslutas med utsikten från Montmartre. En helt underbar resa hade vi, jag och Sara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0