i en lägenhet med svängrum


Igår hade Gnem bestämt sig för att ha en spontan fest i sin nya lägenhet på Karlavägen! Glada hoppade vi på ett tåg mot Slussen där vi skulle möta Hanna och Zack. Klockan var runt halv nio och solen hade inte ens gått ner. Luften var dessutom fortfarande alldeles varm och jag känner bara hur denna försommar är så perfekt.


Alltså, den stadsdelen. Jag fascineras av hur varje stadsdel är som en helt egen stad. Murgröna klättrade på fasaderna och nästan varenda hus hadde vackra fönster. Gnems lägenhet var helt magnifik den med. Nyslipad fiskbensparkett, sexrutiga fönster med djupa nischer, öppen spis och jag vet inte vad. Dock så stor att det såg tomt ut trots att där var typ 30-40 pers. Mycket svängrum med andra ord.


Himla trevligt folk där, men grannarna däremot var gnälliga så vi behövde gå innan klockan ens var tolv. Vad är det för fasoner, liksom? Tack och lov var det ju så varmt att en kunde vara ute så vi tog oss till Långholmen istället och satt där några stycken tills det var ljust igen. Väldigt bra kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0