ett förlåt och fem saker

Hörni, förlåt. Förlåt att min närvaro här är urusel. Förlåt att här ekar tomt som i en hungrig mage. Men vet ni vad, det får göra det för jag har ingenting att säga. Ingenting att skriva och ingenting att fota. Så känns det i alla fall. Vill så gärna att denna plats ska vara som ett mysigt vardagsrum med massa trevligheter överallt, men det får bli någon annan gång för nu är jag så tom på idéer att det är inte klokt, och aldrig har jag med mig kameran på dagarna heller.
 
Vi får hoppas att det blir bättre snart, för jag älskar verkligen min blogg och vill att den ska vara fin och agera arkiv för mitt liv.
 
 
 
Medan jag klurar på hur jag ska få liv i denna plats kan ni till exempel:
 
- Lyssna på den här dramatiseringen av Mansfield Park på BBC Radio. En av Jane Austens böcker, här med både Benedict Cumberbatch och David Tennant som röster! Väldigt mysigt för öronen en regnig majdag.
 
 
 
- Se den här youtubefilmen där de listar de tio konstigaste bidragen i Eurovision Song Contest någonsin. Otroligt kul. (Hur glad blir en förresten inte av att Conchita Wurst vann i år?! Så fint.)
 
- Njuta av de här låtarna av Den Svenska Björnstammen.
 
 
 
- Läsa Bonjour Tristesse av Françoise Sagan, en av de senaste böckerna jag läst. Kanske ska berätta lite om den för er sen, för den var så himla fin.
 
- Avundas Sandra Beijer som precis flyttat in i en lägenhet på söder. Jag vill förresten också ha massa små krukväxter men har en tendens att glömma vattna mina plantor så att de dör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0