grekisk mat och syltburkar


Igår var det fredag, och efter jobbet åkte jag in och träffade de här. I augusti förra året åt vi ju middag på Sonjas Grek för att säga adjö till Lisa ordentligt innan hon åkte till Spanien, och nu när hon är tillbaks tyckte vi att det var vettigt att göra om det för att sluta cirkeln. Det var förresten den första varma dagen på länge.


Maten var lika god som förra gången.


När vi var mätta bestämde vi oss för att ta en liten promenad för att njuta av den varma kvällen och andas lite frisk luft innan vi begav oss till Bara Enkelt för att dricka drinkar ut literstora syltburkar. Vi strosade alltså upp i Vita Bergen som var fyllt av glada människor som lyssnade på musik, spelade gitarr, drack vin och pratade.


På Bara Enkelt slog vi oss ner vid ett bord som ingav en härlig utomhus-utomlandskänsla, sedan delade vi fyra på två syltburkar. Någon måtta får det vara, tänkte vi. Jag var så innerligt glad att det var vi fyra igen, men blev lite dyster av tanken på att det inte alltid kommer att vara på det här sättet eftersom vi förmodligen kommer bege oss ut på vitt skilda livsresor.


Sara skulle möta upp sin pojkvän efteråt och Mathilda åkte hem eftersom hon skulle jobba dagen därpå, men Lisa och jag hade inte lust att åka hem riktigt ännu, så vi satte oss på en av Medis uteserveringar och tog ett glas rödvin. För min del får livet gärna vara såhär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0