från en helg till en annan (och sen var även den över)


Förra helgen var jag som ni vet och demonstrerade på medis mot sexuellt våld och för samtycke. Sällskapade med bland annat Mathilda, Amanda och Sakarias och bortsett från att det var iskallt var hela tillställningen mycket angenäm. Väldigt bra talare, däribland Gudrun Schyman som gav mig massor av energi och spred hopp mitt i allt elände.


Efter demonstrationen lämnade jag de andra och satte mig i fönstret på Café String för att plugga. I veckan skulle jag nämligen skriva uppsats om orsaker till kriminalitet.


I onsdags var jag och pappa och såg Kraftwerk på Cirkus! Jag var mycket exalterad när jag åkte hemifrån för att möta upp min far och äta på Pizza Hut innan konserten.


På Cirkus fick vi 3D-brillor och kände oss väldigt fabulösa.


Fredagslunchen var väldigt lång så Tove och jag bestämde oss för att fika så vi promenerade från Södermanna till String och satt där och pratade om ditten och datten, åt chokladbollar och drack te.

Igår gjorde jag vegetariska fetaostbollar till middag vilket innebar att riva lök. Jag vet ingen som är lika känslig som jag när det gäller lök, och det var ett rent helvete att riva den där jävla gullöken. Ögonen blev röda och mitt smink hamnade överallt i hela ansiktet. Tur att fetaostbollarna är goda i alla fall.
 
Nu är det en ny vecka och vi kan ju hoppas att det blir en trevlig en.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0