dagboksutdrag från mellanstadiet del två

"Jag är 11 och världsvan"
 
"Kom igen, vad roligt finns det här. Inte ens ett fik!"
 
"Y berättade vad X hade sagt: 'Jag köpte en klänning i Paris men jag får inte på mig den. Jag är ju fet!' Herregud, X är ju typ spinkigast i klassen!"
 
"Jag blev besviken. Det var ju valborg, och jag var med Z på Enskedefältet som vanligt. Killarna sa 'Hej Siri' flera gånger, men det var innan de hittade Q som var där med sin kompis. Varför måste de 'populära' komma och förstöra så fort det börjar likna något? Det var ju förstås inte Qs fel, utan killarnas, men varför skulle de bry sig?"
 
"Jag tror att jag är kär i någon som sagt till mig att jag är söt, som berömmer mina teckningar och som jag varit kär i förut.
 
Ej längre (två dagar senare)"
 
"När jag var på väg tillbaks till gungorna frågade X om jag ville vara med dem (jag gick ju faktiskt själv.) Då sa Å (som X var med) 'Nee, men neej' och drog iväg med X. Vilken attityd! Jag hade tänkt tacka nej eftersom jag var med Y, men man blir ju ledsen av att Å säger så!"
 
"På gympan gick vi en promenad. På väg tillbaka försökte vi gå vilse, men det gick inte så bra. Där emot hittade Ä en oöppnad starköl (i skogen) som han öppnade. När jag sa att han skulle skaka den innan han öppnade hade han redan hunnit göra en liten öppning. Han skakade burken ändå och det flög starköl åt alla håll. När Ö påpekade att han hade fått på kläderna släppte Ä genast ölburken och jag skrattade så att jag tappade andan. När vi kom tillbaka luktade Ä starköl."
"Det hände lite saker som inte är så viktiga och Z blev jättelädsen. I går var jag och Z på en fest tillsammans och allt verkade bra men i dag gick jag ett mejl där det stog att det inte funkade att vara bästisar längre."
 
"I går satte jag i min första tandställning. Det är en spång. Det är en metallsak som sitter i gomen. Den sitter också fast i den bakersta tanden i överkäken på båda sidorna. I går var det inte så farligt, men i morse när jag åt frukost kunde jag knappt tugga. Det värkte jättemycket i hela käken."
 
"Jag är trött och 'väste' åt mamma. Nu har jag dåligt samvete."
 
"Mitt hår stod bokstavligt rakt upp! Jag vet att det heter bokstavligen, men hallå, jag är på semester!"
 
"Jag får inte använda mascara förrän i sexan, men jag har haft det varje dag ett tag nu. Mamma och pappa har inte sagt nåt så jag tror att det är okej."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0