avsked och nattliga vandringar


Igår samlades några fina människor från klassen för en avskedsfika. Både Lisa och Lovisa ska nämligen plugga utomlands i ett år vilket är mycket sorgligt. Vi frossade i kladdkaka, bragokex, melon, chips, kaffe och te. Jag blev så mätt att jag hoppade middag igår. Det var fint att träffa folk från klassen faktiskt, många har jag inte sett sedan vi slutade ettan.
 
Folk gick så småningom och det var bara jag, Hanna och Lisa kvar. Lisa skulle springa midnattsloppet (!) och jag och Hanna tänkte åka in till söder och träffa Mathilda.
 

Det gjorde vi också, och vid Södra Station stötte vi på Sakarias, John, Fabbe, Joel och Emma R av en slump. De skulle till Rålis och titta på utebio och vi övervägde att hänga på, men kom fram till att vi inte orkade. Istället satte vi oss i en park och pratade och promenerade så småningom mot Zinken. Hanna skulle åka hem, men jag och Mathilda tänkte hälsa på Sara.


Vi hamnade dock på Skinnarviksberget istället pga enastående utsikt. Mathilda ramlade ner för en klippa och jag trodde att hon skulle dö, men hon klarade sig med en bula.


När klockan närmade sig elva strosade vi ner mot midnattsloppet till tonerna av "a little party never killed nobody" som spelades vid mållinjen. Lisa skulle nämligen starta någon gång runt elva och vi ville heja. De sista hundra metrarna sprang vi bredvid och mina lungor höll på att explodera. Jag ska aldrig springa midnattsloppet. Lisa var dock imponerande duktig och sprang på under en timma. Jag är så stolt över henne.

När klockan närmade sig ett åkte jag och Mathilda hemåt och promenerade längs de små gångvägarna, under gatlyktor och genom gamla fruktträdgårdar.

Kommentarer
Postat av: Daniella 🌙

Hur gör du bilderna sådär regnbågiga?

Svar: I photoshop duplicerar jag bildlagret, lägger på "gradient overlay", väljer en av färgkombinationerna och sedan "screen" :)
Siri Hansen

2013-08-18 @ 17:01:20
URL: http://daniellachanelle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0