stockholm en tisdag i aprilLisa och jag tog oss till Waynes Coffee på Hornsgatan när vi slutat skolan. Där satt vi och pratade om hur man vet vem man är, kärlek och sånt skit, vad vi vill göra och våra föräldrar.
Sedan gick vi ut i solen och satte oss vid vattnet. Katarinahissen visade 15°C och det är vååår!

fler bilder på mig


Foto: Linn (redigering: jag)

jag i färg och svartvittFoto: Linn (Redigering: jag)

gårkvällen hos lisa

Gårkvällen hos Lisa började med tjejsnack och sen var det middag. Hur gott ser det inte ut?! Jag åt typ själv upp halva bearnaiseburken.


Vackra Sara.


Sen satt vi i Lisas sköna soffa och pratade och åt melon. Jag sprang till datorn varfjärde minut för att byta musik.


Senare gick vi ut och visade södertjejerna vår gamla skola. Vi hittade en trasig hoppstylta och jag upptäckte att jag fortfarande har mina talanger kvar. Jag hade nylonstrumpbyxor och korta shorts, vilket gjorde att jag såg ut att gå utan byxor.


I ett träd hängde en rockring som vi lyckades få ner. Jag är urkass på att rocka, men lyckades rocka med ena benet istället, haha.


En härlig kvälll hade vi!

fira lisa och saraFina Mathilda och jag ska snart åka och fira Lisa och Sara, ska bli jättetrevligt! Det är sommartema vilket behövs med tanke på den dystra väderleken, haha. Det ger en lite hopp om framtiden. Så nu väntar vi bara på att det ska bli dags att åka.
Vi har sällskap av Tove som ligger i soffan tillsammans med Mathilda. De ligger som två sparrisar, haha. Kent strömmar ur högtalarna och jag kan äntligen koppla bort tankarna på mardrömmen jag hade inatt. Ringde Mathilda på skype på morgonen och berättade och sen fick hon komma hit. Mamma och pappa har åkt till skärgården för att fira sin bröllopsdag och jag ville inte sitta ensam hemma, haha. Ni vet den där känslan man har i kroppen efter en mardröm? Usch.

Jag vet förresten inte om ni sett det, men jag färgade håret på lovet. Det är nu ljust koppar/orange-brunt :)

röd scarf och ett par hängslen som går i arv


(bild från lovet med favoritscarf i håret och en tornedalens naturbruksgymnasium-tröja som jag praktiskt taget bodde i)

God morgon! Mysväder ute *host*... Försöker pigga upp allt med min fina, röda scarf i håret och ett par hängslen som från början är pappas men sedan togs över av mamma när hon var gravid med mig och som nu (typ) är mina. Och så blir den här dagen förhoppningsvis lika härlig som gårdagen. Jag ska träffa Joanna i eftermiddag, det ska i alla fall bli jättekul. Salut!

solnedgång i norrland


Skönt har det varit, och nu vill jag gärna ha en ledig vecka till. Men det ska bli kul att träffa alla.
Bloggen kommer bli fylld med fler bilder på mig framöver som käraste Linn tagit. Sen får vi se. Puss på er allihopa :*

good morning starshine the earth says helloEn onsdag i april, här kommer jag i min sköna sticketröja. Onödigt kallt ute tycker jag, men sånt får man väl tolerera. Inleder denna soliga dag med musik från Hair. Ikväll kommer den avslutas på Hot Chelle Rae-konsert. Har egentligen inte lyssnat speciellt mycket på dem, men kul ska det bli :) Däremellan får vi se vart dagen för mig. Måste packa lite, men det går väl fort...?
Ha en skön dag allihopa, och så hörs vi kanske inte förrän efter påsklovet ♥

nu blir det påsk


Förra påsken

På torsdag åker jag och mamma upp till norrland för att fira påsken med släkten på mammas sida som vanligt. Jag ser verkligen fram emot en vecka med längdskidåkning och promenader i solen, korvgrillning, mormors mat, kvällste och framförallt att få träffa alla som jag ser allt för sällan.
Vad som blir svårt däremot är avsaknaden av internetuppkoppling (haha). När jag kommer hem däremot blir här förhoppningsvis uppdaterat med bilder från min påskvecka. Jag brukar dock vara försiktig med att lägga ut bilder på släkten, men något ska ni väl få i alla fall ;)
Ha det bra ♥

RSS 2.0