this is why you can hear echoes in here

Hej och förlåt för tom blogg på sista tiden! Det är nämligen så att dataskärmen är trasig och jag måste koppla datorn till tv:n för att kunna använda den. Då kan jag inte redigera bilder vilket sucks.
Så nu vet ni varför det ekar här inne. Hoppas att det löser sig fort, kramar ♥

on the graveyardHär är lite bilder från Alla Helgons Dag. Mamma, pappa och jag åkte till Skogskyrkogorden och promenerade runt. Jättemysigt var det med alla ljus :)
Dataskärmen vill inte samarbeta så jag kan inte se hur det blir om jag redigerar, så nu la jag ut dem helt oredigerade. Bättre än inget.

dot dot dot


Linne Topshop / Jeans Bikbok / Spetskrage Vintage

Det här är vad jag haft på mig idag.

shelf for my picturesÅkte till IKEA idag och köpte en hylla att ha tavlor på. Skruvade upp den över sängen och ställde dit lite bilder, ska även ställa dit klassfotot så fort jag hittat en ram el. liknande.

me with a retro camera #2


Foto: Thomas - Redigering: Jag

me with a retro cameraIdag tog jag och pappas kompis (länk) en promenad i skogen och fotade lite. Här är tre av alla de bilder han tog, som jag redigerat.
Han hade med sig sin fina analoga kamera, Zorki 2, som han även döpt sin hemsida efter.
Fler bilder kommer förmodligen senare :)

skirts from asos.comÄr riktigt sugen på att beställa någon av dessa! Jag har ingen aning om vilken dock. Hjälp?

Inspirationen är rätt låg för tillfället. Det blir mörkt ute så fort att man inte hinner fota. Passar på att umgås med mina vänner nu på lovet. Joanna sovhär mån-tis, vi spelade monopol, kort, kollade på film och tramsade. Inatt ska jag sova hos Lisa med älsklingstjejerna ♥

RSS 2.0