athens II


in the pouring rain

Igår stack jag till stan där jag mötte upp Sara för en fika. Ganska snart mulnade det dock på så vi började promenera hem mot Sara. Halvvägs började det spöregna och vi fick ta skydd under ett tak. Vi tröttnade och bestämde oss för att springa till Sara, när vi kom fram var vi helt genomblöta.
Kvällen och natten spenderades sen hemma hos Lisa med Sara och Mathilda ♥


high waistBIKBOKs jeans är så himla bekväma! De är så stretchiga att de kan vara så tajta jag vill ha dem och fortfarande sköna. Jag var i behov av nya jeans så när jag av en händelse hamnade på BIKBOK igår passade jag på att köpa ett par. Jag velade mellan ett par "vanliga" och ett par med hög midja. Det fick bli de högmidjade eftersom jag annars bara har "vanliga" jeans.
Förlåt så mycket för de dåliga bilderna, men kamerabatteriet är urladdat efter Greklandsresan så webbkameran fick duga för tillfället.

athens I
(bild 1 Hanna - bild 2 Jag)

Här kommer ett litet lass bilder från Athen. Flera kommer senare.
Vi sov i Athen (Piraeus) en natt. Det är inget ställe jag skulle rekommendera att åka till – väldigt mycket avgaser, mycket och läskig trafik, smutsigt, varmt och kvavt – men det funkar att "mellanlanda" en natt.

back from greece

Hallå! Imorse vid tvåtiden kom jag hem efter att ha rest hela dagen. Behöver jag säga att jag sov gott inatt?
Jag fotade en del i Grekland, men ni får se bilder senare. Jag måste kolla igenom dem själv först och har inte lust att göra det nu. Jag måste sticka en sväng till skolan idag och se om jag kan hämta mina betyg.

Fotograf: Lars Gustafsson

see ya!


I natt åker jag till Grekland. Vi ses om två veckor!

Kameran är nerpackad, därav mobilbilden.

sunset


the summer holidays starts hereJag har spenderat dagen i solen på en picknickfilt. Det har varit skönt ute, men lite blåsigt. Om det inte blåst hade jag kanske tagit årets första dopp, men nu nöjde jag mig med att ligga i bikinin och läsa. Så härlig start på sommarlovet!
Älskar att gå osminkad på sommaren. Min acnebehandling har fungerat ganska bra också, men ska ta ett sommaruppehåll för att kunna sola som vanligt (behandligen gör huden mer känslig för solen) så vi får se vad som händer.
Min fina bikini är från BIKBOK.

not a walk, but a saunter"alien" undrade vad jag har för kamera.
Jag tar mina bilder med Canon G11, en praktisk och jättebra kamera. Har blivit min lilla bebis ♥

deambulationTog en skön kvällspromenad med Mathilda igår. Tänk att det är sommar nu!

RSS 2.0