picnic, failed barbecuing and nonsense talkNågra dagar innan skolan började luffsade jag och tjejerna iväg på picknick. Vi luffsade inte speciellt långt, utan satt på en stor gräsmatta nära hem. Mysigt var det i alla fall! Det är ju alltid trevligt att träffa dessa människor och det var skönt ute. Fast det blev rätt svalt på kvällen så jag kurade ihop mig i Mathildas filt.
Vi hade tänkt grilla, men den jävla grillen ville inte samarbeta. Vi prövade allt och efter flera timmar hade Tove och Johanna lyckats få futt på två kolbitar, hahaha.
Då var håret helt nyklippt, och då är det aldrig speciellt fint tycker jag. Nu har det hunnit bli riktigt snyggt i alla fall :)

Nu sitter jag i myskläder här hemma, har varit ute och joggat och käkat middag. Ska förmodligen träffa Joanna och Tove snart.
Sen den femtonde (?) har jag joggat varannan dag och jag märker redan skillnad! Jag har alltid haft extremt dålig kondition och knappt orkat jogga 100 m. Nu orkar jag jogga hela rundan på ca 3,5 km vilket är ingenting för de flesta men extremt mycket för att vara jag. Jag är väldigt stolt över att jag faktiskt joggat varannan dag. JAG liksom. Har aldrig tränat. Nånsin. Typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0