barbecue next

Nu drar vi till Johanna för grillning. See ya!

orange lipstickSnart kommer Sara hit, sen ska vi grilla hos Johanna innan vi går vidare till majbrasan.
Ha en trevlig valborg!

Fräsch bloggdesign!

Nu vill jag ha feedback! Bättre eller sämre?


Smoothie


Tänkte sätta mig med datorn på balkongen och dricka en smoothie, men det var för ljust för att se nåt på skärmen så jag tar ut min bok (Jane Eyre) istället. HÄRLIGA VÄDER!

Färger i photoshop

Jag ramlade in på bloggen Fashiontoast och blev väldigt inspirerad av hennes bilder. Hur hon har fått till färgerna speciellt. Så jag har suttit och knåpat lite med färger i photoshop (på två inte så jättebra bilder).
Jag måste förresten börja fota lite mer. Grejen är ju att jag typ aldrig har med mig kameran, jag är så rädd att den ska bli stulen.


Nänä... jojo...

Härliga väder! Jag och mamma fixade i ordning på balkongen idag, planterade lite blommor. Sen gick jag och Johanna till en park här i närheten och solade - så sköönt!
Nu har jag nyligen tagit en joggingrunda i skogen och kört mitt lilla fys-program, känner mig duktig.

I morgon börjar skolan igen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Mest jobbigt att inte vara ledig hela dagarna, haha. Men nu är det inte så långt till sommarlovet (!) så jag står nog ut. Ska träffa Joanna efter skolan imorgon också, vi ska sätta oss på någon uteservering och snacka. Sen ska jag lämna tillbaka en bok också (Utvandrarna) och kolla efter ett läppstift. Om Joanna har lust kanske vi kollar i lite affärer också, i så fall ska jag försöka hitta en bikini.

Nänä... jojo...

Typ första bildlösa inlägget någonsin på den här bloggen. Sorgligt.

Mys på balkongen

Nu är jag tillbaka från en härlig vecka i Haparanda tillsammans med underbara släktingar.
Shit vad varmt det är?! Sitter på balkongen och njuter av skuggan än så länge, men jag har solglasögonen redo samt ett glas pepsi.
Sen har jag med mig en bok också, har nyligen börjat läsa Jane Eyre.

RSS 2.0