Till er som fortfarande läser

Jag är helt förundrad över besöksstatistiken. Trots att det sista inlägget jag skrev var för nästan 20 dagar sen, och att det som stod där var att jag inte bloggar mer, har statistiken ändå legat relativt högt (för att vara min blogg).

Det är underbart att inte ha bloggen att tänka på, jag har tid att leva ett liv, haha. Eller ja, så mycket liv man kan ha utanför skolan, haha.
Var i Oslo för några helger sedan, det var jättekul. Fick träffa min lilla fetter (kusin) för första gången, kolla runt lite i stan och över huvud taget träffa trevliga människor.


I Oslo

Sen har jag försökt ta tag i skolan också, även om det är svårt. Ja, ja, jag ska fortsätta att "inte blogga" tyvärr, även om vissa klagat haha. My self first.

Ville bara slänga in en liten hälsning till er som faktiskt fortfarande går in på min blogg, kram.

.

Hej kära vänner! Just nu känner jag att jag varken har tid till eller lust att lägga tid på bloggen. Det är ganska mycket att ta itu med i det verkliga livet just nu, när man samtidigt som man måste klara sig i skolan helst vill ha ett fungerande liv vid sidan om också.
Så härmed är min blogg officiellt i koma, only god knows if or when it's gonna wake up. Kan hända att det dyker upp ett inlägg nu och då, men kan inte lova någonting alls.

Jag älskar er alla söta som följt min blogg och är glad för allt pepp jag fått, men jag måste just nu sätta mig själv främst. Kram till er! ♥Alla tjejerFörlåååt att jag bloggat dåligt, men det känns verkligen inte som om jag har någonting att skriva om. Får se om inspirationen kommer tillbaka under helgen.
Bjussar på några fina egobilder tillsvidare. Tog alla nyss, men det blev olika vitbalans. Ser förresten ut som om jag är svullen bredvid näsan på de översta bilderna, har inte sett att jag är det? Måste kolla i spegeln.

Nu är jag i alla fall snart påväg till stan där jag ska äta på resturang med alla tjejer i klassen. Det ska bli kul, vi har aldrig gjort någonting allihopa förut (och det beror förmodligen på att vi inte känner varandra speciellt bra, haha).

RSS 2.0