studenten


Jag har fortfarande inte smält det (kommer jag någonsin?), men nu har jag tagit studenten. Det var en underbar dag, och härmed kommer en bildkavalkad med dåligt upplösta bilder från facebook och folks mobiler.


Klassen började dagen med champagnefrukost hemma hos Emelie i solen som var varm fast klockan inte ens var åtta. Vi varvade ätande av croissanter med skålande och tagande av en väldig massa bilder där vi poserade bredvid varandra med våra mössor.

När vi var mätta och peppa hoppade vi på bussen till skolan för att fotograferas och hänga i klassrummet och äta lunch och springa ut och allt sånt där.


Ganska fina är vi ju. Men alltså. Tre fina år i all ära men jag är så himla glad att sluta.

Utspringet var något av det mest känsloladdade jag varit med om och när jag kom ut och såg mormor och mamma började jag storgråta till min egen förvåning. Jag var så himla glad. Jag och Lisa möttes av Mathilda, Tove, Saka, Gnem och Ragvals. Älskar dem.


Efter flaket var jag sådär lagom fräsch. Men har nog aldrig känt mig så mycket som en ungdom som när jag stod där indränkt i öl och sjöng "FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEEEN FYFAN VAD VI ÄR BRA". Och aldrig har det heller känts så bra att vara just ungdom.
 
När jag duschat och vilat mig åkte jag till Lisas studentmottagning och var inte riktigt lika pigg längre. Men hade i alla fall en väldigt trevlig kväll, trots att det började värka lite här och var. Min egen studentmottagning hade jag dagen efter och den var helt fenomenal. Nu är studenten över för min del och jag sitter här förkyld. Typ så. Vet inte när jag börjar ta tag i livsdokumenterandet igen, men inte är det här och nu i alla fall. Ska snyta mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0