jobbiga saker och sånt som är braHej. Det känns som ett bra sätt att börja det här inlägget på.
Jag börjar med att vara lite ytlig. Klippte mig nämligen idag vilket är väldigt skönt. Jag var trött på att ha "långt" hår och nu är det alltså kort igen. Min frisör kom även med en jättebra idé på hur vi ska klippa nästa gång så jag längtar nästan tills dess, haha.
Har precis skickat in en inlämningsuppgift till min svenskalärare. Nu återstår bara att plugga inför morgondagens prov i litteraturhistoria.

Sen då. Det är ganska mycket som är jobbigt just nu.
Skolan som suger ut energin och ligger och gnager i bakhuvudet hela tiden eftersom det alltid finns något man borde göra. Sen att skolan snart är slut och att jag då måste sluta i min klass, underbara 9H. Att jag kommer sakna så många som jag förmodligen inte kommer hålla kontakten med. Åldersnoja. Att det finns personer som man tycker väldigt mycket om men samtidigt inte.
Som tur är finns det samtidigt mycket som är väldigt bra. Som våren, värmen, mina vänner och min familj. Min balkong och allt jag är bra på. Att jag är lite brun redan, speciellt på mitt vänstra pekfinger. Boken jag läser. Förhoppningar om framtiden. Vetskapen att det jobbiga kommer bli bättre.

Kommentarer
Postat av: lisa

Siri fy fan vad fint håret blev! :) <3

2012-05-03 @ 22:53:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0