gymnasiepanikNu börjar det bli dags att på allvar hitta några gymnasium jag vill gå på. Jag har ingen aning om vad jag vill bli (har dock ett par grejer jag vet att jag inte vill bli) eller vad jag är bra på (vet däremot vad jag inte är så bra på).
Och så får jag hem tre tjocka kataloger. Det är väl bra. Fast jag får lite ångest när jag sneglar på högen där den ligger bredvid mig i soffan.

Jag kollade på lite gymnasiehemsidor för ett tag sedan, men det slutade med att jag satt såhär framför datorn:

Tänkte genast på "yao meme" när jag såg hur jag såg ut på den här bilden, haha.

Varför framkallar hela den här gymnasiegrejen sån panik hos mig? Det är inte som att mitt liv hänger på beslutet. Fast det känns typ så.

Det här ska jag tänka på när jag väljer gymnasium:
- Gå nåt brett så att jag kan bli typ vad som helst sen när jag kommer på vad "vad som helst" är.
- Gå någon linje där man huvudsakligen har ämnen jag tycker är roliga så att jag inte behöver läsa typ svåraste NO-kursen.
- Inte hålla på att älta i huvudet huruvida jag valt rätt eller inte när jag väl skickat in min ansökan. Det brukar bli bra. Och blir det inte det går det att lösa.
- Inte välja nåt som ligger i typ Kina så att jag måste resa fett långt varje dag.

Yap. Om du är i min situation kanske dessa punkter kan hjälpa dig också.

Kommentarer
Postat av: Linn's Foton

Du kommer säkert välja något du tycker är bra!:] Allt lönar sig tillslut...;*

2011-10-17 @ 17:37:29
URL: http://linnsfoton.webblogg.se/
Postat av: Mela

SV: Gud var underbart. Vill som sagt iväg dit och shoppa :) Funderar på att dra dit. Ska eventuellt dit med min skola! Din blogg är skit bra :)

Kramar

2011-10-17 @ 22:52:00
URL: http://lifeofmelakela.blogg.se/
Postat av: Moa

Oh! Jag förstår den där gymnasiepaniken! Har den själv faktiskt! Helst vill man bara gömma alla broschyrer om olika skolor under sängen och låtsas som ingenting, men det går tyvärr inte.

Hmm. Din punkter var verkligen bra! Jag tänker ungefär så också! Hehehe, Jag vill inte heller gå i skola i Kina, Det blir som sagt för långt att åka varje dag.Sv: Ja vi har fått skolkatalogen redan, jag kanske kan lägga ut den fina bilden på min klass, jag hörde att du hade fått din, eller? Rykten från mamma.Vi tänker göra massa saker i London. Shoppa, shoppa, shoppa… sa jag shoppa?

Nä inte bara det, men mycket shoppa hoppas jag på! Vi ska nog kanske gå på ett och annat museum, musikal, konsert kanske om det finns något bra, och så ska vi bara göra massa annat roligt, kan inte komma på nu… jo gå på marknad också. Det blir underbart, hoppas jag.Oh vad bra med lite folk på Skansen, inte ofta det är det. Var där i somras, då var det kaos.

Med småbarn också!Vi skulle gå tipspromenad igår, då köper man våfflor efteråt, men det var ingen tipspromenad, så det blev ju inga våfflor :(

Kram <3

2011-10-17 @ 22:53:35
URL: http://jagintedu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0